Strona 1 z 1
POMOCY!!! NAZWA DLA RADIA JAKA???
Napisano 23 październik 2006 - 13:21
Siemka, mam zamiar wykupic serwer shoutcast, tylko zastanawim sie teraz nad nazwa radia, chce zeby byla to jakas orginalna nazwa, bede gral muzyke techno i trance (wszytkie rodzaje tej muzyki) mam znajomego DJ ktory taka muzyke tworzy takze nie bede mial problemu z prawami autorskimi,
On chce sie wypromowa, a ja chce zalozyc radio interntowe, takze juz jest dobrze, na serwer zrzucamy sie po polowie, nie wiem ile bedzie slotów na poczatek pewnie ok 50-60 takze to nie jest duzy wydatek, bedzie e-rds i autopilot 1 albo 2 GB, teraz pozostaje nazwa bo chce miec wszytko gotowe zanim wykupie serwer, juz powoli kolega tworzy mi strone www, mojego radyjka tylko NAZWA mi potrzebna dlatego prosze was o POMOC!!!!!!
Napisano 23 październik 2006 - 19:32
Ja tam nie mam żadnych skojarzeń 
I podejrzewam że słuchacze "Maryli" ,nie przeniosą się szybko na radia internetowe ,więc chyba nikt pretensjii mieć nie będzie....
Samo słowo "VoX" to ja używałem dawniej jako Nicku ,jeszcze długo przed tym zanim dowiedziałem sie o Vox FM....
I podejrzewam że słuchacze "Maryli" ,nie przeniosą się szybko na radia internetowe ,więc chyba nikt pretensjii mieć nie będzie....
Samo słowo "VoX" to ja używałem dawniej jako Nicku ,jeszcze długo przed tym zanim dowiedziałem sie o Vox FM....
Napisano 24 październik 2006 - 11:58
Jesli Chcecie posłuchac mojego radia to zapraszam: http://83.149.122.32:18850/listen.pls poweidzmy ze to jest narazie DEMO Tylko zalążek tego co bede puszal w tym radiu
i poki co to jeszcze nie wykupilem serwera shoutcast bo jeszcze nie mam odpoweidniej ilosci zbiorow
anie nie mam strony zrobionej wlasnie sie "buduje" a nie bede puszczal przeciez ciagle w kolko tego samego i nie mam nazwy narazie nazywa sie Raio Voxxx ale jak kupie serwer to zmienie nazwe tylko niew eim na jaka poki co to w rayjku leciec beda pierwsze utworki mojego kolegi jakie stworzyl zmiksowal jak zwal tak zwal
a gdy bedize shoutcast to bede lecialy jego najnowsze utwory
Sorki ze tak chaotycznie napsisane ale chyba kojarzycie o co chodzi
zeby sluchac radia w winampie wystarczy kliknac add url i wkleic linka z poczatku tu powtarzam:
Albo po prostu klikniejscie w linka i sie wam otworzy
zreszta mysle ze sobie poradzicie
EDIT Radio Gra do Godziny 15 a pozniej dpiero jak wroce z biblioteki czyli okolo godziny 17
zacznie znowu nadawac
http://83.149.122.32:18850/listen.pls
Albo po prostu klikniejscie w linka i sie wam otworzy
EDIT Radio Gra do Godziny 15 a pozniej dpiero jak wroce z biblioteki czyli okolo godziny 17
Użytkownik krzysioPL edytował ten post 24 październik 2006 - 14:39
Napisano 27 październik 2006 - 14:22
Wykupilem serwer poki co na strone a nie serwer shoutcast ale rayjko nadaje bo poki co korzystam z darmowego shoutcasta
Takze zapraszam wszytkich do sluchania
apropos adres stronki radia: ale ten adres do sluchania co jest wyzej jest jak najbardziej poprawny
Zycze milego sluchania
Cytat
www.rmx.webd.pl
Zycze milego sluchania
Użytkownik krzysioPL edytował ten post 27 październik 2006 - 14:24
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1